top of page

Suriname

De betoverende schoonheid van het tropisch regenwoud van Suriname neemt niet weg dat een Suriname vakantie nog veel meer te bieden heeft. De schitterende hoofdstad Paramaribo is een bruisende stad, vol pittoreske straatjes, mooie uitgaansgelegenheden en lekkere restaurantjes.

Iedereen die van gezellige steden, geschiedenis of feesten houdt zal in Paramaribo uitgebreid aan zijn trekken komen. Buiten Paramaribo vind je allerlei mooie dorpjes (met namen als Groningen en Nieuw-Amsterdam).

Suriname heeft grote landbouw gebieden, maar ook plaatsen waar de voormalige plantages overwoekerd zijn door de tropische plantengroei.In sommige delen van Suriname kun je heerlijk fietsen. In andere delen vind je mangrovebos en stranden waar zeeschildpadden hun eieren leggen.Iedereen die Suriname heeft bezocht zal zich de heerlijke en uitgebreide keuken herinneren.

Suriname is rijk aan culturen en al die culturen hebben hun eigen bijdrage gehad aan de unieke keuken van het land. Liefhebbers van lekker eten zullen zeker aan hun trekken komen tijdens een Suriname vakantie.

bottom of page