top of page

15 Daagse Divali Tour

Noord & West India

€1245,- p.p.

15 Daagse Divali Tour :Delhi- Gujarat-Somnath-Dwarka-Rajkot-Ahmedabad-Rishikesh-Haridwar-Nielkanth.

Dag 01-15 oktober : Aankomst Delhi : Ontvangst en assistentie bij aankomst op de luchthaven. Later transfer naar het hotel. Overnachting vind plaats in Delhi.

Dag 02 -16 oktober : Delhi 'S morgens na het ontbijt in het hotel en de rest van de dag vrij om te ontspannen, te winkelen of de stad te verkennen op eigen gelegenheid. (Geen transport) Overnachting in Delhi.

Dag 03 -17 oktober: Delhi - Somnath 'S morgens na het ontbijt in het hotel en later transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Somnath, Bij aankomst op de luchthaven,wordt ontvangen door onze agent en transfers naar het hotel,inchecken in het hotel. Overnachting in Somnath.

Dag 04 - 18 oktober : Somnath - Dwarka: 'S morgens na het ontbijt in het hotel te bezoeken Bhalka Tirth, dan Somnath Temple rijden naar Dwarka onderweg bezoek ,Porbandar (Visit Kirti Temple, Sudama tempel, Shri Hari Temple) en dan rijd u verder naar Dwarak. Bij aankomst inchecken bij het hotel. Overnachting in Dwarka .

Dag 05 - 19 oktober: At Dwarka: 'S morgens na het ontbijt in het hotel De belangrijkste toeristische atractie in Dwaraka is de Dwarkadhish tempel ook wel bekend als Jagat Mandir. Daarnaast kunt u een bezoek aan Beyt Dwaraka brengen - Een pelgrimstocht naar Dwaraka is niet compleet totdat er een bezoek is gemaakt aan de Beyt Dwaraka. Het is een hindoe-tempel op het eiland voor de kust. De tempel dateert uit de 19e eeuw en bevat een reeks heiligdommen en beelden van Krishna en zijn 56 consorten. De archeologische opgravingen hebben Harappan artefacten daterend uit de 2e millennium voor Christus geopenbaard. Bezoek ook Gopi Talav, Nageshwar Temple, Rukmani Tempel Overnachting in Dwarka.

Day 06 - 20 oktober : Dwarka-Rajkot - Ahmedabad . 'S morgens na het ontbijt in het hotel rijden we naar de luchthaven van Ahmedabad voor uw vlucht naar Delhi. Bij aankomsttransfers naar het hotel, incheck - in het hotel en de rest van de dag vrij te besteden. Overnachting in Delhi.

Dag 7 – 21 Oktober : Rajkot- Ahmedabad – Delhi.Met het vliegtuig 'S morgens na het ontbijt in het hotel rijden we naar de luchthaven van Ahmedabad voor uw vlucht naar Delhi. Bij aankomst vind de Check-in plaats in het hotel en de rest van de dag vrij te besteden. Overnachting vind plaats in Delhi.

Dag 08 - 21 oktober : Delhi - Rishikesh :`S Ochtend na het ontbijt rijden we naar Rishikesh . Overnachting in Rishikesh.

Dag 09 -22 oktober : Rishikesh : 'S morgens na het ontbijt gaat u naar de stadstour van Rishikesh - Omringd door heuvels aan drie zijden met de heilige Ganges die er langs stroomt , genesteld in de rondjes op lagere Himalaya liggen op een afstand van 24 km van Haridwar, Rishikesh is een van de belangrijkste bedevaart

centra in India. Gelegen op een hoogte van ongeveer 1360 meter boven de zeespiegel, wordt het ook wel de 'Yoga hoofdstad van de wereld genoemd'. De hele stad wordt beschouwd als een heilige plaats waar bemiddelen zal leiden tot de verwezenlijking van de verlossing zijn. Bad in de Ganges en bezoek Ram Jhoola, Geeta Bhawan, Triveni Ghat etc. Vier het feest van het Licht "Diwali" en geniet van uw speciale Diwali Diner in restaurant / hotel. Overnachting in Rishikesh.

Dag 10 -23 oktober : Rishikesh: 'S morgens na het ontbijt de mogelijkheid een van de geselecteerde trips van Nielkanth bij te wonen en' s avonds terug naar Rishikesh. In de Avond bij te wonen Ganga Aarti, een dagelijks ritueel uitgevoerd aan de oever van de Ganges door Parmarth Niketan Ashram, in de buurt van Ram Jhula, tegenover het standbeeld van Shiva. Overnachting in Rishikesh.

Dag 11 -24 oktober : Rishikesh - Haridwar - Rishikesh: 'S morgens na het ontbijt in het hotel en later heeft u een volle geplande dagtocht van Haridwar - bezoek "Mansa Devi Temple" - gelegen op de top van de Himalaya ook een bezoek aan Chandi Devi en wonen' s avonds Aarti bij Hari- Ki - Podi. Terug naar Rishikesh. Overnachting in Rishikesh.

Dag 12-13 & 14 : 26/27/28 oktober : Delhi 'S morgens na het ontbijt in het hotel en de rest van de dag vrij om te ontspannen, te winkelen of de

stad op eigen gelegenheid te verkennen.(Geen transport) Overnachting in Delhi.

Dag 15 -29 oktober : Delhi - Home: Air 'S morgens na het ontbijt in het hotel en de rest van de dag vrij om te ontspannen, te winkelen of de stad te verkennen op eigen gelegenheid. Avond-out en transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis einde van onze zorgvuldige geselecteerde diensten met zoete unieke herinneringen.

 Prijs is inclusief:

- Accommodatie voor per persoon op dubbele sharing basis in een standaard kamer - Een dagelijks ontbijtbuffet - Meet & assisteren van JOURNEY ASIA vertegenwoordiger op de transfers - Dienst van Airconditioning Mini Van (Tempo Traveler) - Speciale Diwali Diner in Rishikesh.

Prijzen zijn exclusief:

- Alle andere niet in de hierboven genoemde zijn posten - Alle andere persoonlijke uitgaven van de natuur, zoals mineraalwater, lunch, diner, telefoongesprekken, wasserij, vergoedingen, video lasten, tips om chauffeur & gidsen etc - Elke nationale en internationale vliegtickets - Eventuele monument ingangen - Diensten van de Gids

bottom of page