top of page

8 Daagse Promotiereis Dubai Vanaf € 775,-

Retourticket Amsterdam – Dubai, 7 overnachtingen Arabian Suite op basis van

2 persoon kamer met ontbijt.

Dag 01 AMSTERDAM - DUBAI. U vliegt van Amsterdam naar Dubai ( Verenigde Emiraten ), een moderne bruisende stad. Na aankomst wordt u naar uw hotel gebracht.


Dag 02 DUBAI U komt in de ochtend op de luchthaven van Dubai aan. Gehele dag vrij op te acclimatiseren. De inwoners van Dubai zijn afkomstig uit meer dan 100 verschillende landen, de verschillen merkt u al direct op de airport.


Dag 03 DUBAI - Stadstour Dubai, Sharja, Palm Island -Deze fascinerende tour brengt u naar Sharjah, Ajman, Dubai en Palm Island. U reist naar het betoverende museum van Ajman, gevestigd in een eeuwenoud fort. Dit museum geeft een intrigerend beeld van het lokale leven vóór de ontdekking van olie. Onderweg passeert u in Sharjah de spectaculaire King Faisal moskee, het Al Ittihad monument en het oude paleis van de regeerder. Op de terug reis stopt u bij de Majarrah souk met zijn mozaïek en gouden koepel. U ziet ook de 150 jaar oude Al Naboodah dat het leven van een rijke parelduikers familie gaat herleven. Vervolgens bezoekt u de Al Arsah Souk en Blue Souk waar meer dan 600 winkels tapijten, goud, zilver, antiek, parfum, kleding en vele andere producten verkopen. Daarna reist u terug naar Dubai waar u o.a de wolkenkrabbers van de Sheikh Zayed road kunt bewonderen door richting Dubai Marina, Souk Madinat, Jumeirah Beach / moskee en het wereldberoemde hotel de Burj Al Arab te bekijken. Gehele dag tour: ongeveer 8 uur.


Dag 04 DUBAI - Dhow Cruise met diner - s Ochtends kunt u gaan winkelen naar een van de souks of Malls in Dubai. Ongeveer om 18.00 uur wordt u opgehaald voor een Dhow Cruise (incl.diner buffet & geenalc. dranken) Bij deze romantische excursie vaart u bij maanlicht over de Dubai Creek. Tijdens deze cruise met een traditionele houten Arabische schip, heeft u een betoverend zicht op de skyline van Dubai terwijl u geniet van een heerlijk diner. Het karakter van de stad is een verstrengeling van modern en traditioneel. U zult luxe jachten zien. Schitterende voorbeelden van architectuur als de Dubai Creek Golf & Jacht Club en het spectaculaire gebouw van de Kamer van Koophandel kunnen niet aan uw zicht voorbijgaan. Maar ook de oude houten dhows, de woning van Sheikh Saeed en het Heritage Village herinneren u aan het verleden. Het diner en de geurige Arabische Koffie zijn bij de prijs van deze excursie inbegrepen.


Dag 05 DUBAI Om ca. 10 uur wordt u naar de Jumaira open beach (strand) gebracht om te relaxen. ( Zwemmen, baden , zonnen) Optie: s Middags kunt een Woestijnsafari met BBQ maken : Een magische avond in de woestijn. U vertrekt s’middags vanuit uw hotel voor een spannende reis door de uitgestrekte rode duinen van Murgham voor de onvergetelijke Safari tour. Vervolgens kunt u genieten van de schitterende zonsondergang in de oneindige woestijn. Hierna gaat de reis veder naar het bedoeïenkamp. Na een kamelenrit geniet u van een heerlijke barbecue met Arabische specialiteiten. De excursie eindigt met traditioneel Arabisch entertainment: een buikdanseres danst op het ritme van Arabisch muziek. Bij terugkomst in Dubai rest nog voldoende tijd om te genieten van het nachtleven van Dubai. Deze excursie is niet geschikt voor hartpatiënten en mensen met nek en rug klachten.


Dag 06 DUBAI - Gehele dag excursie naar Abhu Dhabi - Bij deze excursie krijgt u een goed beeld van Abu Dhabi, een emiraat dat sterk op Dubai lijkt maar tegelijk zo anders is. Vanuit Dubai reist u langs ’swereld grootste, door mensenhanden gemaakte haven in Jebel Ali. Tijdens de twee uur durende rit naar Abu Dhabi komt u door woestijnlandschappen die begroeid zijn met acacia bomen. Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en heeft vele opvallende voorbeelden van moderne architectuur. Zij tonen intrigrerende interpretaties van Islamitische thema’s, vastgesteld in hedendaagse materialen. Tijdens de route langs de Corniche met de helderblauwe Golfwateren en verleidelijke eilanden langs de kust, ziet u glinsterende wolkenkrabbers enandere gebouwen. In de stad Abu Dhabi met zijn indrukwekkende contrasten, bezoekt u het Abu Dhabi openlucht museum, grootste shopping mall van Abu Dhabi en de Seikh Zayed moskee wat zeker de moeite waard is om te bezichtigen.


Dag 07 DUBAI Vandaag kunt u uw laatste inkopen doen en dingen zien wat u nogmaals wilt zien of nog niet gezien had. Om ca. 21.00 uur wordt naar de luchthaven gebracht voor de vlucht naar Amsterdam. Check-out van uw hotel om 12.00 uur. Indien u tot 21.00 uur in uw hotel wilt blijven, betaalt u een toeslag.


Dag 08 DUBAI - AMSTERDAM, Aankomst Amsterdam Schiphol.

Inclusief bij de prijs inbegrepen zijn:

- Retourticket vanaf Amsterdam met Emirates.

- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.

- 5 overnachtingen (2-pers kamer met ontbijt).

- Airport transfers v.v.


Exclusief bij de prijs inbegrepen zijn:

- Reis- en annuleringsverzekering.

- Boekingskosten € 20,- per boeking.

- Niet genoemde kosten.- Eventuele verlenging is Vanaf € 45,- per persoon per nacht.

bottom of page