top of page

14 Daagse Rond Reis

Indonesië

Java - Bali

Vanaf € 1450,-

Reis omschrijving:

Het land van 13.000 eilanden. Bali is een eiland van betoverende pracht. Java is het meest belangrijke eiland met Jakarta als hoofdstad en de wereldberoemde Borobudur. Tijdens deze mooie rondreis maakt u kennis met de prachtige eilanden Java en Bali...

Dag 1: Aankomst Jakarta

Aankomst op het internationale vliegveld van Soekarno Hatta in Jakarta.Hier staat de lokale gids u op te wachten voor de transfer naar uwhotel Ibis Thamarin.

Dag 2: Jakarta – Bogor – Bandung

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan het Taman Fatahillah plein.Aansluitend rijdt u naar Bogor om een bezoekt te brengen aan het beroemdeBotanische tuin. Overnachting in Bandung Hotel Savoy Homan.

Dag 3: Bandung

U rijdt door een afwisselende landschap met rijstterrassen,bamboetuinen, lokale dorpen en theehuizen over de Puncak pas.Bandung is de hoofdstad van West Java en heeft een leuke centrum metvele winkels, warenhuizen en restaurants kortom voldoende bezienswaardigheden.

Dag 4: Bandung – Banjar – Baturaden

Na het ontbijt rijdt u door de Kampongsvia Banjar naar de Baturaden. Overnachting in Hotel Rosenda.

Dag 5: Baturaden – Boroburdur – Jogjakarta

Vandaag ervaart u een van de hoogtepunten van de reis.De Borobudur is in de 8ste eeuw op een kunstmatige berg gebouwde tempel.Ook zijn hier de Pawon en Mendut tempels te bezichtigen deze zijn beroemd gewordenvanwege de grote Boeddhistische beelden. In Yogyakarta kunt u velemarkten, winkels etc. bezoeken. U bezoekt het Sultanpaleis uit 1775 en dewinkels waar Batik en zilverwerk wordt gemaakt. Overnachting in hotelJogjakarta Plaza.

Dag 6 & 7: Jogjakarta

Gehele dag vrij. U kunt een bezoek brengen aan de nabij gelegen dorpen. Jogjakarta is eendrukke stad met vele excursie mogelijkheden en vele culturele bezienswaardigheden.

Dag 8: Jogjakarta – Batu / Tretes

Vroeg in de ochtend vertrekt u richting Oost-Java, richting Kalibari om over testeken naar Bali. Onderweg maakt u vele stops en u bezoekt eventueel ookde Cabanrondo waterval. Door de stops onderweg krijgt u een uitstekendeindruk hoe de lokale mensen leven. In de namiddag komt u aan in Batu. Overnachting in Hotel Natour Tretes.

Dag 09: Batu – Kalibar

Vandaag rijdt u langs rubber, cacao en koffie plantages naar Kepatang om metde veerboot naar Bali over te steken. Overnachting Hotel Margo Utomo.

Dag 10: Kalibaru – Bali

Vandaag steken wij per ferry over naar Denpasar ( eiland Bali) met eeneigen magische cultuur. Overnachting in Hotel Dhyana Pura ( Seminyak Bali).

Dag 11 t/m 13: BaliDeze dagen heeft u ter vrije besteding op Bali. U kunt volop genietenvan de zon, zee e.d.. Overnachting in Hotel Dhyana Pura.

Dag 14: Bali – Jakarta / Kuala Lumpur – Amsterdam

Inclusief bij de prijs inbegrepen zijn:

- Retourticket vanaf Amsterdam.

- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.

- Ticket ferry naar Bali

- Ontbijt en logies.

- Airport transfers v.v.

Exclusief bij de prijs inbegrepen zijn:

- Reis- en annuleringsverzekering.

- Boekingskosten € 20,- per boeking.

- Visa & Niet genoemde kosten.

- Binnenlandse Vluchten Bali - Jakarta (Vanaf € 85,- p.p.).

bottom of page