top of page

A Grand Nepal culturele reis"

15 Daagse Rondreis

Naipal € 1595,- p.p.

Deze reis bestaat uit Bandipur Gorkha-het voorouderlijk huis van Shah koningen van Nepal en beroemde Gurkha soldaten onder andere culturele hoogtepunten van Nepal. (Kathmandu Valley-Bandipur Gorkha-Pokhara-Tansen-Lumbini-Chitwan-Daman-Nagarkot)

Je zal betrekking hebben op alle toeristen plaatsen van Nepal.Route In Detail

Dag 01: Aankomst in Kathmandu.

Dag 02: Kathmandu.AM Na het ontbijt in het hotel.

Een sightseeing tour van Pashupatinath Temple-de meest heilige hindoeïstische tempel aan de oever van de heilige rivier de Bagmati, Bodhanath Stupa-de grootste boeddhistische stoepa architectuur in de wereld! en Swayambhunath Stupa-de 2000 jaar oude legendarische stupa ook bijnaam als aaptempel.

Dag 03: Kathmandu-Bandipur (143 km, 4 uur)

Na het ontbijt in het hotel, rijden we naar Bandipur, cultureel bewaarde dorp die uit de oude tijd een culturele atmoshpheristische heeft. Een wandeling rond de straat van Bandipur dorp zal je het gevoel van deze stad geven. De uitzichten zijn ook prachtig,

Dag 04: Bandipur-Ghorka-Pokhara (130 km, 4 uur)

Na het ontbijt rijden we naar het stamslot van de Shah-dynastie koningen en de thuisbasis van de oorspronkelijke Gurkha soldaten Gorkha. Na verfrissing in het resort, bezoeken we de 17e eeuw gebouwde Gorkha Palace complex, dat een tempel bestaan, paleis en fort. Het uitzicht van de Manaslu bereik van hier is gewoon geweldig. Retrace 23 km te treden tot de Kathmandu-Pokhara snelweg. De drive biedt een prachtig uitzicht op de Himalaya en gaat door verscheidene berm bazaars mmko;. En dorpen. Inchecken in het

hotel en na verfrissing varen we naar de Barahi tempel gelegen in het midden van het meer.

Dag 05: Pokhara-

Na het ontbijt, maken we een wandeling naar Sarangkot (1592m, 2 en een half uur wandelen) met een prachtig uitzicht op Annapurna, Machhapuchhre en Dhaulagiri. Na wat rusten bovenop, rijden we terug naar Pokhara. Sightseeing onder andere van Davis Falls, Gupteswar Cave, Seti Gorge etc.

Dag 06: Pokhara-Tansen (118km, 4 uur)

Na het ontbijt, rijden we naar Tansen bekend als de Koningin van de Heuvels van Nepal. De stad strekt zich uit over een kam met mooie Newar huizen die langs de geplaveide straatjes lopen. Srinagar, de populaire uitkijkpunt over Tansen biedt de prachtige uitzichten over de Himalaya.

Dag 07: Tansen-Lumbini/Bhairahawa (65km, 3 uur)

Na het ontbijt, rijden we naar Lumbini-de geboorteplaats van Boeddha. De weg slingert en schakelt terug, waardoor de reis als spannend word ervaren. Na verfrissing in het hotel, bezoeken we het Lumbini Garden. U zal de tempel van koningin Mayadevi Temple en Ashokan pijler dat de geboorteplaats van Boeddha markeert bezoeken. Overnachting vindt plaats in het hotel.

Dag 08: Lumbini-Chitwan (158km, 4 uur)

We rijden naar Chitwan National Park-Een van de Azië's best bewaarde natuurlijke habitat van Groot een eenhoornige neushoorn, Koninklijke Benagal Tijger en vele andere bedreigde soorten zoogdieren, vogels en aquatische leven. Na de verfrissing maken we een korte wandeling tour naar het dorp van de Tharu aboriginals wiens levensstijl onveranderd blijft over de eeuw.

Dag 09: Chitwan

Na het ontbijt, wordt u opgenomen op een hond uit kano in Rapti rivier naar het water levende vogels te kijken. Als geluk gunsten je, zal je naar de een van de bedreigde soorten van krokodillen-Gharial zien. De boottocht duurt 30 minuten en je zal de Elephant breeding kamp, waar u kans om te spelen met de jonge olifant baby's en leren hoe de olifanten in het wild gevangen, hoe ze worden getemd en getraind om te werken voor de mens hebben een bezoek .Optie: Na de kanotocht, kunnen geïnteresseerde mensen met een afspraak jungle wandeling tour vervullen die 3 uur duurt. Het is een complete jungle wandeling trektocht te voet, begeleid door ervaren jungle gidsen en sikaris. Terugkeer naar het hotel vind in de namiddag plaats. Na de lunch wordt u weer naar de flora en fauna gebracht om de park te verkennen op de rug van een olifant! Geweldige ervaring! Great One Gehoornde Rhinoceros is de onmiskenbare aanblik. Andere dieren die vaak gezien zijn Sambar, Spotted herten en wilde zwijnen.

Dag 10: ChitwanAM:

Vroeg in de ochtend, zal u een bird watching trip begeleid door onze ervaren en gekwalificeerde vogelaar gidsen nemen. Chitwan National Park, leefgebied voor meer dan 500 verschillende soorten van ingezeten en trekvogels, is een paradijs voor vogelaars. Terugkeer naar het hotel voor het ontbijt en gratis verblijf tot 's middags.PM: Na de lunch gaat u naar jeepsafari. Je zult door verschillende vegetaties zoals waterrijke gebieden, graslanden rijden, Sal bos etc. Ergens het park autoriteit niet jeepfari toe in het park en in optie, dan bieden wij u reis naar het meer van "20 duizend meer" in de bufferzone woud van het park waar de kans op dieren sightseeing is niet minder vergeleken.

Dag 11: Chitwan-Daman (140km, 5 uur)

Na het ontbijt, rit naar Daman langs de kronkelende en kronkelende weg uitgehouwen in de heuvels dicht bebost met Rhododendron bloemen. In het voorjaar, het bos wordt rood met Rhododendron bloemen en geeft de indruk dat het hele bos in brand staat. Daman, gelegen op een hoogte van 2400m, beweert de aanblik van Mount Everest indien we uitteraard zicht hebben op een heldere dag weer. Overnachting bungalow

Dag 12: Daman-Nagarkot (126 km, 4 uur)

Earlly wake up call voor de mooiste zonsopgang uitzicht over de Himalays van west naar oost Dhawalagiri Kanchenjunga waaronder Mount Everest. In deze close-up te bekijken kunt u het grootste deel van de 8000m zie boven toppen van Nepal.Vervolgens rijdt u richting Kathmandu, dan naar Nagarkot. Geniet van het uitzicht op de zonsondergang. Overnachting in Nagarkot

Dag 13: Nagakot - Dhulikhel (zachte tocht bergafwaarts gedurende 3 uur)

Nadat de zonsopgang bekijken van middengebied van de Himalays, zal je ontbijten, daarna uiteengezet voor lopen. U loopt richting Nagarkot toren, vervolgens bergafwaarts naar Banepa. U passeert dorpjes, u kunt tevens de mountains zoals Jugal Himal, Langtang, Ganesh Himal, Gaurishanker & nog veel meer bezichtigen.{NB: Degenen die niet kunnen lopen, kunnen direct rijden van Nagarkot naar Dhulikhel}

Dag 13 ( Vervolg ): Kathmandu

Bezienswaardigheden van de oude stad van Bhaktapur-de oorspronkelijke hoofdstad van Malla koningen van Nepal. De stad is de beste getuigenis van het behoud van oude en middeleeuwse kunst en architectuur. We bezoeken Thimi-de typische stad Newari grenzend aan Bhaktapur. Bezichtigen van Patan en Bungamati. Patan heeft de bekendheid als de "Stad van Kunsten en Ambachten" en in feite zult u het met mij eens zijn wanneer u de stad bezoekt. Na Patan, bezoekt u Bungamati, een ander Newari Village, waar u de kans krijgt om de lokale bevolking te ontmoeten en getuige zijn van hun levensstijl.

Dag 14: KathmanduIn de vrije tijd om te winkelen of persoonlijk belang

Dag 15: Vertrek Transfer naar de luchthaven voor vertrek

TOUR COST: Gebaseerd op 4 Pax samen reizen

Per Persoon Land kosten

Op 3 sterren Op twin sharing basis

Supplement voor eenpersoonskamer

INCLUSIEF :

* Accommodaties in 3/4/5-sterren standaard hotel in logies & ontbijt

* Alle vervoer door een particulier van een / c

* Internationale

* Alle entreegelden

* Engels sprekende gids in de steden

EXCLUSIEF :

* Visum kosten.

* Maaltijden niet in het programma vermeld, persoonlijke uitgaven natuur, dranken

* Dingen die niet in de hierboven vermelden INCLUSIEF artikelen

Hotels Lijst:

Plaatsen Hotels (3 sterren) 4 sterren 5 sterren

Kathmandu Samsara Resort of Marshyangdi Shanker Radisson of Soaltee

Bandipur Village Resort of

Mountain Resort

Old Inn

Gaunghar Resort

Pokhara Hotel Tulsi Hotel Barahi Pokhara Grande

Tansen Hotel Srinagar Hotel Srinagar Hotel Srinagar

Bhairahawa Hotel Nansc Hotel Nirvana Hotel Kasai

Chitwan Hotel Parkland Hotel Royal Park Safari Narayani Hotel

Daman Daman Mountain Resort Everest Panorama Resort Everest Panorama Resort

Nagarkot Hotel Country Villa The Fort Resort Club Himalaya

Algemene Voorwaarden Zijn Gedeponeerd Bij De Kamer Van Koophandel Te Amsterdam, Onder Nr. 56230265

bottom of page