top of page

21 Daagse rondreis Singapore, Maleisië

& Thailand Vanaf 1785,-

Reisomschrijving:

U bezoekt drie werelden: het geweldige stadsleven van Singapore, het indrukwekkende Maleisië met haar prachtige natuur en omgeving, en tenslotte het boeddhistische Thailand. 

Dag 1: Amsterdam - Singapore.

U vertrekt vanaf Schiphol naar Singapore.

Dag 2: Singapore

Bij aankomst in Singapore wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u wat uitrusten van de lange reis.

Dag 3: Singapore

Na het ontbijt maakt u een stadstour met o.a. een bezoek aan SN Mirjamam Mandir,China Town en een bezoek aan Santosa Island per kabelbaan (alleen per kabelbaan). In de middag winkelen in Little India.

Dag 4: Singapore - Malakka

In de late ochtend vertrekt u met de bus naar Malakka waar u in de namiddag zullen arriveren. Na aankomst bent u vrij. Indien u individueel reist, gaat u naar Kuala Lumpur, en vandaar kunt u een excursie naar Malakka boeken. U reist dan in een S.I.C. aircondition Bus.

Dag 5: Malakka-Kuala Lumpur

Bezoek aan de markt van Malakka waar u tijdens de wandeling het door Nederlanders gebouwde “stadhuys” te zien zal krijgen. U maakt een wandeling door de Jonkerstraat. In de middag vertrekken we naar Kuala Lumper.

Dag 6: Kuala Lumpur

Na het ontbijt maakt u een stadstour met o.a. bezoek aan het koningspaleis, de op een berg gebouwde Tenhou tempel met prachtig uitzicht over de stad en de Batu-Caves: een Hindoe heiligdom dat op 272 traptreden klimafstand ligt. Hierna een bezoek aan de op 3 na hoogste toren ter wereld: de KL-Tower. U sluit de dag af met bezoek aan het meeste imposante gebouw van Kuala Lumpur de Twin Towers.

Dag 7: Kuala Lumpur

Na het ontbijt volgt een stadswandeling met o.a. bezoeken aan de Jamek moskee, de pandang met uitzicht op het indrukwekkende Dayabumi gebouw en het in Moorse stijl gebouwde Abdul Samad gebouw. Hierna is er gelegenheid om te winkelen in Little India.

Dag 8: Kuala Lumpur

Dit is een dag in Kuala Lumpur die u helemaal zelf in kunt vullen. U kunt gaan shoppen in een van de vele winkelcentra , China Town of nogmaals een bezoek brengen aan de KL Twin Towers.   

Dag 9: Kuala Lumpur

Gehele dag ter vrije besteding.

Dag 10: Kuala Lumpur – Bangkok – Pattaya ( LCC vlucht max. 15 kg inchecken)

Na het ontbijt vliegt u van Kuala Lumpur naar Bangkok en vanuit Bangkok vertrekt u met de bus naar Pattaya. Na aankomst wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. U vliegt van Maleisie (Kuala Lumpur) naar Bangkok met een LCC-vlucht (Air Asia).

Dag 11: Pattaya

Gehele dag ter vrije besteding. U kunt genieten van het prachtige strand, over de boulevard flaneren en in de avond dineren aan het strand en het nachtleven gadeslaan.

Dag 12: Pattaya - Coral Island

Vandaag staat een bootexcursie op het programma naar Coral Island. De lunch krijgt u gratis aangeboden door ERCO REIZEN. Vergeet uw badkleding en handdoek niet mee te nemen.

Dag 13: Pattaya - Bangkok

Na het ontbijt vertrekt u per bus naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. De middag heeft u vrij om de omgeving te verkennen. 

Dag 14: Bangkok – City Tempel Tour

Vandaag brengt u een bezoek aan de grootste en gezelligste markt van Bangkok: de “Chatu-Chak markt”. Aansluitend een bezoek aan de beroemde Grand Palace en Wat Indra Wihan. 

Dag 15: Bangkok

Vandaag bent u de hele dag vrij om activiteiten te ondernemen. U kunt de winkels bezoeken of

(optioneel tour) River Kwai bezoeken.  

Dag 16: Bangkok Floating Markt & Crocodile Farm

Vroeg in de ochtend brengt u een bezoek aan de Floating-market, de drijvende markt van Damnoeng Saduak, en Crocodile farm.

Dag 17: Bangkok

Vandaag heeft u de gelegenheid om te winkelen. U kunt naar de vele markten in Bangkok zoals de Prathunam market, de Indra market, M.B.K. of de Siam Center.

Dag 18 & 19 : Bangkok

Gehele dagen ter vrije besteding.

Dag 20: Bangkok – Amsterdam

In de ochtend heeft u de gelegenheid om de laatste inkopen te doen. In de avond vindt er een transfer plaats naar de luchthaven van Bangkok voor uw terugreis naar Amsterdam.

Dag 21: Aankomst in Amsterdam.

Inclusief bij de prijs inbegrepen zijn:

- Retourticket Amsterdam - Singapore - Maleisië - Thailand

- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.

- Logies met hotels & ontbijt.

- Airport transfers v.v. 

Exclusief bij de prijs inbegrepen zijn:

- Reis- en annuleringsverzekering.

- Boekingskosten € 20,- per boeking.

- Visa & niet genoemde kosten.

bottom of page