top of page

10 Daagse Reis Maleisië

Vanaf € 1245,-

Reisomschrijving:

Maleisië is een land dat veel te bieden heeft op het gebied van natuurgebieden, maar ook uitstekend dienst kan doen voor een strand vakantie. Meer dan de helft van Maleisië is nog oerwoud en daar kun je met een gids doorheen trekken.

Of ga naar een van de nationale parken om de grootsheid van de natuur te aanschouwen. 

Dag 1: Amsterdam – Kuala Lumpur

U vertrekt met de meest comfortabele maatschappij naar de hoofdstad Kuala Lumpur.

Dag 2: Aankomst Kuala Lumpur

Bij aankomst in Kuala Lumpur staat onze vertegenwoordiger u al op te wachten en brengt u naar het hotel. Op afgesproken tijdstip in de middag wordt u in de lobby terug verwacht en begint de eerste kennismaking met Maleisie. U gaat beginnen aan de stadstour, brengt een bezoek aan Batu Caves, KL Tower en China markt.

Dag 3: Kuala Lumpur

Gehele dag ter vrije besteding. In de avond kunt u genieten van een nighttour met aan het einde een stop in de stad . Hier wordt een stop gemaakt bij een romantisch restaurant waar u kunt dineren (buffet) en tegelijkertijd kunt genieten van een culturele show. 

Dag 4:Kuala Lumpur – Penang

U wordt opgehaald en naar het busstation gebracht voor de bus (aircondition) naar Penang. Uw stoelen zijn gereserveerd en de lunch is inbegrepen. Bij aankomst in Penang wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht.

Dag 5:Penang

Halve dag stadstour van Penang.

Dag 6: Penang

Gehele dag ter vrije besteding. In de vooravond kunt u eventueel de nacht markt bezoeken waar u vele souvenirs kunt kopen.

Dag 7: Penang – Kuala Lumpur

U wordt opgehaald en naar het busstation gebracht voor de bus terug naar Kuala Lumpur. Bij aankomst in Kuala Lumpur wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht.

Dag 8:Kuala Lumpur

Gehele dag ter vrije besteding.    

Dag 9: Kuala Lumpur – Amsterdam

Check-out van het hotel is om 12.00 uur. U kunt de kamer behouden tegen bijbetaling tot aan vertrek.. dit dient u bij de boeking reeds aan te geven. U wordt op afgesproken tijdstip in de avond opgehaald en naar de airport gebracht.

Dag 10: Aankomst in Amsterdam.

Inclusief bij de prijs inbegrepen zijn:

- Retourticket Amsterdam - Maleisië.

- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.

- 8 Nachten Hotel met ontbijt.

- Airport transfers v.v. 

Exclusief bij de prijs inbegrepen zijn:

- Reis- en annuleringsverzekering.

- Boekingskosten € 20,- per boeking.

- Visa & niet genoemde kosten.

bottom of page