top of page

15 Daagse Rondreis Beijing Shang hai - Collin- Hong Kong & Macau

Vanaf € 1950,-p.p.

GROEP REIS VERTREKT OP 15 september 2018

Dag .1. Aankomst op Beijing

Vlucht Nr .: LUFHANSA OF EEN ANDERE VLUCHT MET OVERSTAP. MET DE KLM €150,-- DUURDER Hotel King Parkview Hotel

Detail Programma:Bij je aankomst TCT gids de TCT uithangbord zal houden u te ontmoeten op uitgang van de luchthaven en overgebracht naar uw hotel.

Dag .02. Beijing (B, L)

Hotel King Parkview Hotel

Detail Programma:

Op de ochtend rond 0830am, wordt u opgehaald bij hotel lobby en begin uw tour met een bezoek aan het Tiananmen-plein (40 minuten), de grootste openbare plein ter wereld. ga dan naar de Verboden Stad (inclusief Treasures Gallery) (2 uur), het Chinese keizerlijk paleis uit het midden van de Ming-dynastie aan het einde van de Qing-dynastie. Dan, het hoofd voor de lunch in een lokaal restaurant.

Na de lunch, start je 's middags tour met het bezoek aan de Tempel van de Hemel (1,5 uur), werd het gebruikt om een ​​gedenkteken ceremonie voor de God in Winter Solstice Festival te houden en voor de oogst te bidden in de eerste maand van het maanjaar door de keizers in Ming en Qing dynastieën. Keer terug naar het hotel voor overnachting.

Een typische winkel zal worden opgenomen in de route van vandaag.

Dag 03 .Beijing (B, L)

Hotel King Parkview Hotel

Detail Programma:Na het ontbijt, beginnen te rijden naar de Mutianyu Grote Muur (2 uur) te bezoeken - het gedeelte van de Grote Muur, die is meer populair onder buitenlandse bezoekers. Hebben de lunch bij de Mutianyu Grote Muur, en rijden dan terug naar de binnenstad en hebben een kort bezoek aan de buitenzijde Bird Nest en Water Cube (ongeveer 1 uur) te zien - de verbazingwekkende architecturen die gebouwd voor de Olympische Spelen in Peking. Daarna rijden we terug naar uw hotel en vrij van de rusttijd. Daarna rijden we terug naar uw hotel en vrij van de rusttijd.

Dag 04 .Beijing - Shanghai (B)

Train Nr .: G1

Hotel: Kingtown Hotel Hongkou

Detail Programma:Worden overgedragen naar het station van Peking voor de hi-speed rail naar Shanghai. Bij aankomst worden voldaan bij de uitgang van het station en overgebracht naar het hotel.

Dag 05 Shanghai (B, L)

Hotel: Kingtown Hotel Hongkou

Detail Programma:U ophalen in de ochtend op de aangegeven hotel. Een volle dag sightseeing begint met Jade Buddha Temple (1 uur) - bekend om de zittende Boeddha, ingelegd met edelstenen, waarvan wordt gezegd dat 1.000 kg wegen. En dan, ga dan naar Yuyuan Garden (1 uur) - een klassieke Chinese tuin in de stad het centrum. Bezoek dan de nabijgelegen Chenghuangmiao (Old Street) (1 uur). de meest charmante mijlpaal van Shanghai - Na de lunch tijd, zult u een rondleiding van de Oriental Pearl TV Tower (1,5 uur) te hebben. En dan gaan om te winkelen in Nanjing Road (1 uur in het algemeen) - de oudste commerciële straat in Shanghai, en hebben een ontspannen wandeling langs de Bund (30 min) - bekend als een groep van gebouw dat bekend staat als "een galerie van wereld architectuur" . Daarna terug worden overgebracht naar het hotel.

Een typische fabriek zal worden geregeld in het deze dag tour.

Dag 06 Sep21,2016 (Wo) Shanghai (B)

Hotel: Kingtown Hotel Hongkou

Detail Programma: Vrije tijd op uw eigen arrangement.

Dag 07 . Shanghai - Guilin (B)

Train Nr .: G1501 (/) (TCT arrangement)

Hotel: Universal HotelDetail Programma:Worden overgedragen naar het station voor de hi-speed rail naar Guilin. Bij aankomst worden voldaan bij de uitgang van het station en overgebracht naar het hotel.

Dag 08 .Guilin (B, L)

Hotel: Days Inn Frontier Yangshuo

Detail Programma:In de ochtend wordt u worden gereden om de Zhujiang Pier voor de Li-rivier Cruise (ongeveer 4 uur, lunch geserveerd aan boord). Geniet van de sprookjesachtige landschappen tijdens het varen langs de meanderende rivier naar Yangshuo. Na de ontscheping, kunt u een wandeling langs de beroemde West Street hebben. Vervolgens kunt u genieten van de vrije vrije tijd om de prachtige stad te verkennen.Overnacht in Yangshuo.

Dag 09 Sep24,2016 (za) Guilin (B, L)

Hotel: Universal Hotel

Detail Programma:

Vandaag de dag beginnen met het bezoek aan de prachtige Reed Flute Cave (1 uur) - het aanbieden van een magische sprookjesland van stalactieten, stalagmieten, landschap stenen zuilen. het symbool van Guilin - en dan zal de volgende halte van de Elephant Trunk Hill (1 uur) zijn. Na de lunch genieten van de vrije vrije tijd om de stad te verkennen.

Dag 10 Sep25,2016 (Sun) Guilin - Shenzhen en Hongkong (B)

Train Nr .:

Vervoer: Private Vehicle (TCT arrangement)

Hotel: Metropark Kowloon

Detail Programma:Na het ontbijt wordt u overgebracht naar Guilin station voor de hi-speed rail naar Shenzhen. En dan, naar Hong Kong hotel rechtstreeks worden overgedragen door de privé transfer.

Dag 11. Hong Kong (B)

Hotel: Metropark Kowloon

Detail Programma: Na het ontbijt, pick-up in de lobby van het hotel om 08:40 rond, dan zou je een halve dag SIC city tour in Hong Kong Island, gaat u naar de Victoria Peak, de Aberdeen Fishing Village (No Sampan), de Jewelry Factory, de Stanley Market (slechts 4 uur). Na de finish van de tour, rijden terug naar het hotel rond 1300Pm en geniet van je vrije vrije tijd om te winkelen.lunch en diner van vandaag zal zijn op uw eigen arrangement.

Dag 12. Hong Kong (B)

Hotel: Metropark Kowloon

Detail Programma:Vrij te besteden.

Dag 13. Hong Kong (L) OPTIE €50,--

Hotel: Metropark Kowloon

Detail Programma: One Day SIC Macau Tour met lunch.

Pick-up gast in een hotel in HK, neem dan de veerboot naar Macau en doe mee Macau Tour, een bezoek aan de A-Ma tempel, de ruïnes van St. Paul Kerk, het Largo do Senado, het casino en ga zo maar door. Transfer terug naar het hotel na de tour.

Dag 14. Hong Kong (B)

Hotel: Metropark Kowloon

Detail Programma:

Vrij te besteden.

Dag 15. Vertrek Hong Kong (B)

Vlucht AMSTERDAM.

Detail Programma:

Gelieve te wachten bij de lobby van het hotel om naar de luchthaven worden over bracht door de shuttle bus.

Deze prijs is gebaseerd op groep reis van 16 personen.

Inclusief

Bij de prijs inbegrepen zijn:

Internationale vlucht.

3*** tot 4**** hotels met ontbijt

Transfers.

Intree kosten.

Lunch.

 Exclusief

Niet bij de prijs inbegrepen zijn:

Fooi €50,- voor de Chauffeur en voor de Gids.

Visumkosten,€ 129,-

Annulering kosten/reisverzekering.

Dinner.

bottom of page