top of page

18 Daagse Rondreis

Beijing - Xian Shanghai & Hong Kong

Vanaf € 2250,- p.p.

Dag 1 - Welkom in Beijing ( aankomst )

Dag 2 - Het beste van Beijing-

Breng de dag ontdekken keizerlijke plekjes van de stad in een rustig tempo met uw eigen persoonlijke auto, chauffeur en gids. Staan op het Tiananmen-plein, een van de grootste openbare pleinen in de wereld, en verken de paleizen, binnenplaatsen, en paviljoens van de Verboden Stad c, ooit het exclusieve domein van de Chinese keizers. Bewonder de Tempel van de Hemel c, een buitengewone prestatie van de Ming-dynastie engineering en design, en dan een rondleiding in de prachtige Zomerpaleis c, vroegere seizoensgebonden terugtocht van royalty. Geniet van Peking Eend bij speciale feesten vanavond.

Dag 3 - Excursie naar de Grote Muur.Ontbijt in het hotel

De historische Juyong Pass is een beetje meer afstand van de hoofdstad, maar met kleinere drukte, dit minder bezochte gedeelte van de Grote Muur c belooft een meer authentieke en lonende ervaring. Later zul je langs de-standbeeld omzoomde Heilige Weg te bezoeken Changling Tomb, de meest indrukwekkende van de Ming-graven.

Dag 4 - Beijing Vrije dag.

Ontbijt in het hotel. Hele dag vrij voor eigen. Overnachting in hotel in Beijing.

Dag 5 – Beijing – X1ian –( Trein ).

Transfer naar de trein station, voor trein naar Xian, de oude hoofdstad van China voor 13 dynastieën. Bij aankomst zult u worden voldaan en chauffeur naar het hotel, mooi gelegen binnen de stadsmuren.

Dag 6 - Terra Cotta Warriors Xian's

Vandaag Particulier Begeleide tour begint met de prachtige Terracotta Leger c, China's grootste archeologische ontdekking! Bij de opgravingen, dan heb je ruim de tijd om te genieten van dit enorme leger, duizenden sterk, dat was 2000 jaar geleden begraven op het graf van een keizer te bewaken hebben. Bezoek de oude verdedigingsmuren van de stad voordat u terugkeert naar uw hotel.

Dag 7 - Xian's

Ontbijt in het hotel. Hele dag vrij voor eigen. Overnachting in hotel.

Dag 8 - Xian -Shanghai.Trein

Je wordt met chauffeur naar trein station voor trein naar Shanghai. Bij aankomst transfer naar het hotel, ideaal gelegen in het hart van deze verfijnde en levendige stad.

Dag 9 – Shanghai Full-day privé-auto sightseeing.

Ontbijt in hotel.Uw gehaaste verkenning van de stad begint in rustige Yu Yuan-tuin, uitgevoerd door een Ming-dynastie Hof Officiële gelegd. Vervolgens verkennen de Oude Stad bazaar voordat u gaat zitten om een ​​lunch van regionale gerechten. Doorgaan uw sightseeing op het Shanghai Museum, gevuld met een onschatbare collectie verspreid over duizenden jaren van de Chinese cultuur. Vervolgens rijden langs de Bund, sierlijke waterkant boulevard van Shanghai, en Pudong, gevuld met de 21e-eeuwse wolkenkrabbers die zijn gekomen om het moderne China te definiëren verkennen. Diner van vanavond wordt gevolgd door een spannende prestaties van Shanghai de wereldberoemde acrobaten..

Dag 10 - Shanghai

Ontbijt in het hotel. Hele dag vrij voor eigen. Overnachting in hotel in Shanghai.

Dag 11 - Afscheid van Shanghai - Hong Kong ( Per Vliegtuig )

Na het ontbijt transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Hong Kong. Bij aankomst in vHong Kong met bijstand en transfer naar hotel voor overnachting.  

Dag 12 - Hong Kong

Na het ontbijt gaat u voor een halve dag city tour rondleiding door de stad van Hong Kong. Overnachting in hotel.

Dag 13 - Hong Kong (extra optie indien gewenst Disney land tour )

Ontbijt in het hotel. Ga verder voor een volledige dag excursie naar Disney Land. Terug naar het hotel voor overnachting. 

Dag 14 - Hong Kong /Macau

Dag 15 – Macau-Hong Kong

Overnachting in hotel in Hong Kong. Geen transfers

Dag 16 - Hong Kong

Na ontbijt in hotel. Geen transfers.

Dag 17 - Hong Kong vrije dag

Ontbijt in het hotel. Hele dag vrij om te winkelen. Overnachting in hotel in Hong Kong.

 Dag 18 - Hong Kong .Amsterdam .

4 uur in ochtend Op tijd transfer naar het vliegveld om de vlucht Naar huis.

Alle ticket zijn inclusief alle taxes

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van de boeking.

Genoemde prijzen zijn inclusief taxen, boekingskosten en onder voorbehoud van eventuele wijziging ,beschikbaarheid en brandstoftoeslagen.

Algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam, onder nr. 56230265

bottom of page