"Your Asian Specialist" - Boodschap21 Daagse rondreis Singapore, Maleisië 
& Thailand 

Vanaf 
€ 1785,-Reisomschrijving:
U bezoekt drie werelden: het geweldige stadsleven van Singapore, het indrukwekkende Maleisië met haar prachtige natuur en omgeving, en tenslotte het boeddhistische Thailand. 


Dag 1:
 Amsterdam - Singapore.
U vertrekt vanaf Schiphol  naar Singapore.

Dag 2: Singapore
Bij aankomst in Singapore wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht. De rest van de dag kunt u wat uitrusten van de lange reis.

Dag 3: Singapore
Na het ontbijt maakt u een stadstour met o.a. een bezoek aan SN Mirjamam Mandir,China Town en een bezoek aan Santosa Island per kabelbaan (alleen per kabelbaan). In de middag winkelen in Little India.

Dag 4:Singapore - Malakka
In de late ochtend vertrekt u met de bus naar Malakka waar u in de namiddag zullen arriveren. Na aankomst bent u vrij. Indien u individueel reist, gaat u naar Kuala Lumpur, en vandaar kunt u een excursie naar Malakka boeken. U reist dan in een S.I.C. aircondition Bus.

Dag 5:Malakka-Kuala Lumpur
Bezoek aan de markt van Malakka waar u tijdens de wandeling het door Nederlanders gebouwde “stadhuys” te zien zal krijgen. U maakt een wandeling door de Jonkerstraat. In de middag vertrekken we naar Kuala Lumper.

Dag 6: Kuala Lumpur
Na het ontbijt maakt u een stadstour met o.a. bezoek aan het koningspaleis, de op een berg gebouwde Tenhou tempel met prachtig uitzicht over de stad en de Batu-Caves: een Hindoe heiligdom dat op 272 traptreden klimafstand ligt. Hierna een bezoek aan de op 3 na hoogste toren ter wereld: de KL-Tower. U sluit de dag af met bezoek aan het meeste imposante gebouw van Kuala Lumpur de Twin Towers.

Dag 7: Kuala Lumpur
Na het ontbijt volgt een stadswandeling met o.a. bezoeken aan de Jamek moskee, de pandang met uitzicht op het indrukwekkende Dayabumi gebouw en het in Moorse stijl gebouwde Abdul Samad gebouw. Hierna is er gelegenheid om te winkelen in Little India.

Dag 8: Kuala Lumpur
Dit is een dag in Kuala Lumpur die u helemaal zelf in kunt vullen. U kunt gaan shoppen in een van de vele winkelcentra , China Town of nogmaals een bezoek brengen aan de KL Twin Towers.     

Dag 9: Kuala Lumpur
Gehele dag ter vrije besteding.

Dag 10: Kuala Lumpur – Bangkok – Pattaya ( LCC vlucht  max. 15 kg inchecken) 
Na het ontbijt vliegt u van Kuala Lumpur naar Bangkok en vanuit Bangkok vertrekt u met de bus naar Pattaya. Na aankomst wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht. U vliegt van Maleisie (Kuala Lumpur) naar Bangkok met een LCC-vlucht (Air Asia).

Dag 11: Pattaya
Gehele dag ter vrije besteding. U kunt genieten van het prachtige strand, over de boulevard flaneren en in de avond dineren aan het strand en het nachtleven gadeslaan.

Dag 12: Pattaya - Coral Island
Vandaag staat een bootexcursie op het programma naar Coral Island. De lunch krijgt u gratis aangeboden door ERCO REIZEN. Vergeet uw badkleding en handdoek niet mee te nemen.

Dag 13: Pattaya - Bangkok 
Na het ontbijt vertrekt u per bus naar Bangkok, de hoofdstad van Thailand. De middag heeft u vrij om de omgeving te verkennen. 

Dag 14: Bangkok – City Tempel Tour
Vandaag brengt u een bezoek aan de grootste en gezelligste markt van Bangkok: de “Chatu-Chak markt”. Aansluitend een bezoek aan de beroemde Grand Palace en Wat Indra Wihan. 

Dag 15: Bangkok
Vandaag bent u de hele dag vrij om activiteiten te ondernemen. U kunt de winkels bezoeken of 
(optioneel tour) River Kwai bezoeken.  

Dag 16: Bangkok Floating Markt & Crocodile Farm
Vroeg in de ochtend brengt u een bezoek aan de Floating-market, de drijvende markt van Damnoeng Saduak, en Crocodile farm.
    
Dag 17: Bangkok
Vandaag heeft u de gelegenheid om te winkelen. U kunt naar de vele markten in Bangkok zoals de Prathunam market, de Indra market, M.B.K. of de Siam Center.

Dag 18 & 19 : Bangkok 
Gehele dagen ter vrije besteding.

Dag 20: Bangkok – Amsterdam
In de ochtend heeft u de gelegenheid om de laatste inkopen te doen. In de avond vindt er een transfer plaats naar de luchthaven van Bangkok voor uw terugreis naar Amsterdam.

Dag 21: Aankomst in Amsterdam.


Inclusief bij de prijs inbegrepen zijn:
- Retourticket Amsterdam - Singapore - Maleisië - Thailand
- Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen.
- Logies met hotels & ontbijt.
- Airport transfers v.v. 

Exclusief bij de prijs inbegrepen zijn:
- Reis- en annuleringsverzekering.
- Boekingskosten € 20,- per boeking. 
- Visa & niet genoemde kosten.Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint