"Your Asian Specialist" - Boodschap
                                               
 
                  21Daagse
        Yatra Tour met Amarnath vertrekt 15 juni 2018 
           € 1895,- p.p.
 
 
 
 

CHAR DHAM YATRA MET AMARNATH TOUR"
Duur: 21 nachten / 22 dagen Periode: 15 juni  2020 
 
Bestemming: Delhi, Haridwar, Rishikesh, Barkot, Yamunotri, Harsil, Gangotri, Uttarkashi, Guptakashi, Kedarnath, Badrinath, Rudraprayag, Deoprayag, Delhi, Srinagar, Sonmarg, Amarnath, Srinagar, Delhi Vertrek.
 
16 juni (FRI): Aankomen Delhi: Door AI 120 om 08:30 uur
Aankomen, luchthaven van Delhi. Nadat u uw aangepaste en immigratie hebt gewist, wordt u door onze vertegenwoordiger buiten de toegangspoort van de aankomsthal ontmoet.
Na de bijeenkomst / hulp bij de transfer naar het hotel. Rest van de dag op vakantie. Overnachting in het hotel
 
17 juni (SAT): Delhi / Haridwar / Rishikesh (225 km)
Ochtend ontbijt in het hotel en om 08.00 uur rijden naar Rishikesh. Rondreis door Haridwar naar Pawan Dham - Een prachtige tempel gemaakt van kleurrijke glazen, bezoek ook de beroemde Mansa Devi Temple via de kabelbaan. Avond offer gebed aan De rivier de Ganges bij beroemde Har Ki Pauri en dan vertrekken naar Rishikesh.
Bij aankomst rechtstreekse overboeking naar het hotel. Overnachting in het hotel.
 
18 juni (SUN): Rishikesh / Barkot (200 km)
Na het ontbijt gaan we verder naar Barkot - een plaats van prachtige natuurschoon met een spectaculair uitzicht op de bergen met sneeuw bedekte bergen. Een prachtig uitzicht op de eeuwige sneeuwtoppen van Bandar punch is hier te zien. Overnachting in Hotel, Barkot.
 
19 juni (MON): Barkot - Yamunotri - Barkot (45 km)
Na het vroege ontbijt gaan we naar Hanumanchatti via Syanachatti (5 Kms. Voor Hanumanchatti). Rijd naar Jankichatti. Van Jankichatti beginnen we met onze trektocht naar Yamunotri (6 km / 3 uur) om de tempel van Godin Yamuna te bezoeken, aan de oever van de rivier. U kunt een heilige duik nemen in de nabijgelegen tank, gevuld door warmwaterbronnen, en rijst in zijn water koken, de gemeenschappelijke rituelen die door de toegewijden worden uitgevoerd. We keren 's avonds naar Barkot terug. Overnachting in Hotel, Barkot.
 
20 juni (TUE): Barkot - Uttarkashi (85 km)
Na het ontbijt gaan we naar Uttarkashi en checken in bij het hotel. Avond bezoek Shiv Temple.
Overnachting in het hotel
 
21 juni (WED): Uttarkashi - Gangotri - Uttarkashi (54 Kms)
Na het ontbijt gaan we verder naar Gangotri (55 Kms / 2 uur). Bij aankomst neem u een heilige diepte in de rivier de heilige The Ganges, ook wel Bhagirathi genoemd. Voer pooja uit en ontspan in de mooie omgeving. In de namiddag keert u terug naar Uttarkashi. Overnachting in, Uttarkashi.
 
22 juni (THU): Uttarkashi - Guptakashi (210 Kms)
Na het vroege ontbijt gaan we verder naar Guptakashi (212 Kms). Overnachting in Hotel, Guptakashi.
 
23 juni (FRI): Guptakashi - Kedarnath - (30 Kms)
Na het ontbijt gaan we naar Phata Helipad om uw helikopter naar Kedarnath te gaan (14 Kms / 5 uur). 'S Avonds nemen we u naar Kedarnath Temple voor Darshan, Aarti & Pooja. Overnachting in hotel.
 
24 juni (SAT): Kedarnath - Phata - Guptakashi (30 Kms)
Na het ontbijt rijden we helikopter terug naar Phata en overbrengen terug naar Guptakashi. Overnachting bij Guptakashi.
 
25 juni (SUN): Guptakashi - Badrinath (199 kms)
Na het ontbijt gaan we verder naar Badrinath. Bij aankomst neem heilige Darshan en breng tijd door naar Mana Village. Overnachting in hotel Badrinath.
 
26 juni (MON): Badrinath / Rudraprayag (150 km / 6 uur)
Ontbijt in het hotel. Vroege ochtend hebben pelgrims na een bad in de Taptkund de Darshan van Badrivishal. Brahamakapal is belangrijk voor Pinddan Shraddh van voorouders (Pitrus). Er zijn andere interessante bezienswaardigheden zoals Mana, Vyas Gufa, Maatamoorti, Charanpaduka, Bhimkund en de "Mukh" van de Saraswati River. Net binnen de drie kilometer Badrinathjee In de tijd verlof naar Rudraprayag Bij aankomst directe transfer naar het hotel. Rest van de dag op vakantie. Overnachting in het hotel.
 
27 juni (TUE): Rudraprayag / Rishikesh (80 km / 3 uur)
Ochtend ontbijt in het hotel en op tijd vertrekken naar Rishikesh. Bij aankomst rechtstreekse overboeking naar het hotel. Rest van de dag op vakantie. Overnachting in het hotel.
 
28 juni (WED): Rishikesh / Delhi (225 km)
Ochtend ontbijt in hotel en 0900 uur rijden naar Delhi. Bij aankomst check-in bij het hotel. Rest van de dag op vakantie. Overnachting in hotel.
 
29 juni (THU): Delhi
Ochtend ontbijt in hotel en hele dag gratis voor vrijetijdsbesteding. (GEEN TRANSPORT)
Overnachting in hotel
 
30 juni (FRI): Delhi - Srinagar: (Door G8 128 Delhi DEP 09:25 uur / Srinagar Arr 10:55 uur)
Ontbijt bij hotel en transfer naar luchthaven om uw vlucht naar Shrinagar te plannen. Bij aankomst, ontmoet door onze vertegenwoordiger buiten de uitgangspoort van de aankomsthal. Na de bijeenkomst / hulp bij de transfer naar het hotel. Rest van de dag op vakantie. Overnachting in het hotel.
 
01 juli (SAT): Srinagar - Pahalgam (Drive)
Ontbijt bij hotel en transfer naar Pahalgam. Controleer in het hotel. Rest van de dag vrij op vrije tijd
Overnachting in het hotel.
 
02 juli (SUN): Pahalgam (Amarnath Ji)
Vroeg in de ochtend na het ontbijt in het hotel en overstappen naar helipad voor de helikopter aan boord, Amarnath Darshan van het beroemde heiligdom "Amarnath ji" en terug naar Sonmarg.
 Overnachting in Sonmarg (of overnachting in tent na darshan)
Overnachting in het hotel.
 
03 juli (MON): Pahalgam - Srinagar (Drive)
Ontbijt bij hotel en transfer naar Srinagar. Bij aankomst check-in bij uw hotel.
Laatmiddag geniet de boottocht (Shikara Ride) 01 uur in Dal Lake, bezoekt drijvende tuinen, Lotus tuin & Groentetuinen, backwaters van het meer. De cruise gaat door de grachten.
Overnachting in het hotel.
 
04 juli (TUE): in Srinagar
Ontbijt in het hotel en geniet van de rondleiding door de stad van Srinagar - bezoek de beroemde Mughal Garden. Nishat Garden (Tuin van plezier) Shalimar Garden (Tuin van de liefde).Middag vrij op vrijetijdsbesteding.
Overnachting in het hotel.
 
05 juli (WED): Srinagar - Delhi: (Door G8 149 Srinagar DEP 15:45 uur / Dep Arr 17:15 uur)
Ochtend na het ontbijt in het hotel en transfer naar Srinagar luchthaven. Om op je vlucht naar Delhi te gaan.
Bij aankomst ontmoet onze vertegenwoordiger en overstappen naar het hotel. Rest van de dag vrij op vrije tijd.
Overnachting in het hotel.
 
06 juli (THU): Delhi
Ochtend ontbijt in hotel en hele dag gratis voor vrijetijdsbesteding. (GEEN TRANSPORT)
Overnachting in hotel
 
07 juli (FRI): Delhi / Home: Door AI 121 om 13.35 uur
Ochtend ontbijt in hotel en in de tijd bijeenkomst bij het hotel, overstappen naar de luchthaven om de vlucht voor uw thuisland aan boord te geven.
 
End Tour
 
 
ADRESSEN VAN HOTEL: LOCAL AGENT: -
 
Delhi: -
Hotel Surya International
 
Rishikesh: -
Hotel Great Ganga
Adres: Near Jhula Auto Stand, Muni-ki-Reti,
Rishikesh,
 
Barkot
Hotel Pavani Resort
 
Uttarkashi
Hotel Great Ganga
 
Guptkashi
Hotel Villa Aadhya
 
Kedarnath
Hotel Shivalik Valley Resort
 
Badrinath
Hotel Narayan Palace
 
Rudraprayag
Hotel Monal Resort
 
Srinagar Shangloo
Hotel Kaisar D
 
 
Pahalgam
Hotel Qazi Cottages
Adres - Laripora, Pahalgam, Kahmir
Telefoon +91 - 9796154111, + 91 9419007722
 
 
 
 
 
NIET INBEGREPEN......
* Aankomst / Vertrek internationale vluchtkaart naar / van Delhi.
* Maaltijden anders dan hierboven gespecificeerd.
* Monument ingangen / diensten van de gids tijdens de char dham Tour, indien aanwezig
* Paard / Pony / Doli (Palki) etc tijdens het trekken. Hetzelfde zal door de klanten direct ter plaatse worden betaald, indien beschikbaar. Onze chauffeur zal de klanten helpen om op basis van directe betaling hetzelfde te krijgen.
* Persoonlijke zaken, zoals telefoongesprekken, wasserij, tips, zachte / harde drankjes, enz.
* Videocamera / still camera fee als en waar van toepassing. Hetzelfde zal door u betaald worden ter plaatse op werkelijke basis.
* Elk ander item wordt niet vermeld in de rubriek "INCLUDES".
 
BELANGRIJK.....
* Houd er rekening mee dat de Yatra Tour ook trektochten omvat die ook te voet zijn te voet, maar als de klanten het wensen dat ze ook paard / pony kunnen nemen om deze trekking te dekken. Deze paarden zijn beschikbaar maar niet bij de prijs inbegrepen en dienen direct door de klanten te worden betaald, indien nodig.
* Bij Yamunotri kan onze auto niet meer maar jeepsgebied verkrijgbaar zijn om de lengte van de tocht te verkorten, die door de klanten direct ter plaatse wordt geboekt en betaald met behulp van onze chauffeur.
* Tijdens de Yatra Tour verzenden we ervaren chauffeurs samen met de klanten. Onze chauffeur helpt de cliënten op alle mogelijke manieren om paard / jeep etc ter plaatse te regelen, maar op basis van directe betaling.
* Klanten die op deze Yatra Tour willen gaan, zouden fysiek fit moeten zijn en hoge medicijnen met hen zouden dragen.
* Hart- en Asthamapatiënten worden niet voorgesteld om op deze tour te gaan, omdat er weinig plaatsen op zeer hoog boven de zeespiegel liggen en soms kan het ademhalingsprobleem optreden door minder zuurstof op de bergen.
* Let op, we kunnen alternatieve hotels op verschillende plaatsen reserveren in het geval dat een bepaald hotel niet beschikbaar is.
* Enkele keren is er grondverschuivingen, blokkering van de weg enz. Daarom behouden wij ons het recht om de route / route van Yatra te wijzigen, indien nodig.
* In verband met pooja / gebed enz. Boven religieuze plaatsen, let er op dat er pandjes beschikbaar zijn in de tempel en ze zullen de pooja enz. Uitvoeren volgens de eisen van de klanten. Ook als zodanig is er geen lokale gids beschikbaar op het bovengenoemde tourprogramma en tijdens de yatra tour, maar onze chauffeur helpt de klanten op alle plaatsen en zal de lokale gids enz. Op basis van rechtstreekse betaling regelen. indien nodig. Als de klanten voor de gids zijn, zullen we de gidscum escort van Haridwar / Rishikesh moeten sturen, die tijdens de Yatra Tour samen met de klanten reizen.
  

 

Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint